SmartPool Pilot 2 in The Netherlands in the Media

13 februari 2023

SmartPool Europe, de Europese vertaling van het succesvolle SmartPool/SmartCue project van de KNBB, is volop in de media! Na artikelen in Trouw en op NU.nl, was er op 13 februari 2023 op RTL4 een mooie reportage op EditieNL. De video hiervan zie u hier terug, de gehele uitzending van die dag (met leuke gesprekjes tussen de commentatoren over poolen!) is hier te bekijken.(Zoek op 13 februari 2023)

De uitzending is gemaakt in het Comenius College in Hilversum, van waaruit wij eerder deze reportage maakten, met nieuwsitems in NH Nieuws en de Gooi- en Eemlander.

Dit betreft de vanuit Erasmus+ Europees gefunde pilot van SmartPool, de doorontwikkeling van het succesvolle in 2018 in Nederland opgezette SmartPool project dat tot doel heeft: wiskunde m.b.v. poolbiljart niet alleen begrijpelijker maken, maar ook leuker. Onderdeel van deze doorontwikkeling is de vernieuwing van het SmartPool lesmateriaal, beter afgestemd op het curriculum en op verschillende leerniveaus.

Vanuit de KNBB gezien maakt dit project naast het maatschappelijke belang ook duidelijk: met SmartPool/SmartCue wordt door de KNBB volop geïnvesteerd in de toekomst van onze biljart-, pool- en snookerjeugd, om zo blijvend te zorgen voor nieuwe aanwas van spelers.

Video SmartPool/SmartCue-item EditieNL
Link naar uitzendingen EditieNL (Zoek op 13 februari 2023)
Link naar website EditieNL

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert